Om Os

Vi elsker Science Fiction! Hvorfor? Fordi det giver os mulighed for at kigge på alternative samfund: Behøver vi penge? Hvordan er det, at leve anderledes? Det giver os et glimt af mulige fremtidige opdagelser både teknologisk og spirituelt. Dør vi når vores krop dør, som selv videnskaben er begyndt at undersøge seriøst?

Science Fiction giver os både håb om en bedre fremtid, men viser os samtidig mulige skrækscenarier. Det giver os en mulighed for at kigge grundigt på vores nuværende liv og samfund, og stille spørgsmål ved ting vi ellers tager for givet. Det er sundt at stille spørgsmål, drømme og udtænke alternative måder at leve på.

For at sætte mulige fremtidige samfund i perspektiv, så vil SciFi.DK også give nutidens verden et grundigt eftersyn, men ikke i form af de sædvanlige nyheder som man ser på TV og i aviser. Den slags nyheder er ikke mere end en fordøjet sikker løgn med illusionen af at være fri, sandheden, ærlig og til din fordel.

Regeringer og politikerer har løjet for os gang på gang. Det er ikke en teori men fakta. Der var jo fejet noget under gulvtæppet, og der var jo ingen beviser for masseødelæggelsesvåben – og de har endda offentligt erkendt, at der ikke var nogle beviser. Men de krige er er blevet kæmpet på den løgn stopper ikke. Vores nuværende verden er ligeså uvirkelig som en hver anden Science Fiction film.